Coaching Sport

Den Onderwegwijzer zet mensen op weg om te sporten. Zwemmen, fietsen, kajakken of lopen zit in ons aanbod. Wil je graag leren om één van deze sporten te beoefenen maar weet je niet goed hoe je daaraan moet beginnen? Wij zetten je op weg in een individueel traject of we nemen je mee in één van de groepstrainingen. Indien je na de start-to-periode nog meer zin hebt gekregen in je sport, zetten wij je mee op weg om een goede club te zoeken om je sport verder te ontwikkelen.

Ben je reeds een fervent sporter en wil je een bepaald doel nastreven? Den Onderwegwijzer gaat samen met jou op zoek naar de beste manier voor jou om dat mooie doel te bereiken. Wij streven géén topsportprestaties na maar we willen onze deelnemers meer laten genieten van hun sport en blessures vermijden.

Herstel je van een operatie of een ongeval? Den Onderwegwijzer kan samen met je fysiotherapeut een begeleiding op maat opzetten zodat je snel weer op krachten komt.

Al onze trainingen gaan zoveel als mogelijk door in de natuur!

Coaching voeding

In een gezond leefpatroon met een juiste manier van bewegen, hoort natuurlijk ook een goed eetpatroon. Ben je op zoek naar een manier om gezonde voeding aandacht te geven in je dagelijkse activiteiten?

Den Onderwegwijzer bekijkt samen met jou wat je verwachtingen en noden zijn. We gaan na een intakegesprek samen zoeken naar een voedingspatroon dat voor jou goed voelt.

Den Onderwegwijzer zal ook regelmatig lekkere en gezonde bereidingen beschrijven in de rubriek: “In de kijker” op de homepage.