Spinning for fun

Vanaf 30 september……eerste reeks speelse spinninglessen voor mensen die willen proeven van deze leuke sport. De lessen zijn zeer laagdrempelig en toegankelijk. We gaan een uurtje plezier maken op speciale indoorfietsen, begeleid door Den Onderwegwijzer en op plezante muziek.

Je kan inschrijven voor deze try-out van 6 lessen.Je betaalt 5 lessen en de 6de krijg je er gratis bij. Je betaalt 50 euro voor deze reeks. We starten op maandag 30 september om 19.30 uur in de fitnesszaal van sporthal GT, 17Esk. Lichtvliegwezenlaan 2 te 2490 Balen.

Om in te schrijven, stuur je een mail naar luc@denonderwegwijzer.be . In de mail die je teruggezonden krijgt, zal de informatie staan om te betalen. Er kunnen 8 mensen deelnemen aan deze eerste sessies, dus snel zijn is de boodschap. Als de reeks vol zit, wordt er een reservelijst opgemaakt.

Data van de lessen: 30/09 – 07/10 – 14/10 – 21/10 – 28/10 – 04/11

Coaching Sport

Den Onderwegwijzer zet mensen op weg om te sporten. Zwemmen, fietsen, kajakken of lopen zit in ons aanbod. Wil je graag leren om één van deze sporten te beoefenen maar weet je niet goed hoe je daaraan moet beginnen? Wij zetten je op weg in een individueel traject of we nemen je mee in één van de groepstrainingen. Indien je na de start-to-periode nog meer zin hebt gekregen in je sport, zetten wij je mee op weg om een goede club te zoeken om je sport verder te ontwikkelen.

Ben je reeds een fervent sporter en wil je een bepaald doel nastreven? Den Onderwegwijzer gaat samen met jou op zoek naar de beste manier voor jou om dat mooie doel te bereiken. Wij streven géén topsportprestaties na maar we willen onze deelnemers meer laten genieten van hun sport en blessures vermijden.

Herstel je van een operatie of een ongeval? Den Onderwegwijzer kan samen met je fysiotherapeut een begeleiding op maat opzetten zodat je snel weer op krachten komt.

Al onze trainingen gaan zoveel als mogelijk door in de natuur!

Coaching voeding

In een gezond leefpatroon met een juiste manier van bewegen, hoort natuurlijk ook een goed eetpatroon. Ben je op zoek naar een manier om gezonde voeding aandacht te geven in je dagelijkse activiteiten?

Den Onderwegwijzer bekijkt samen met jou wat je verwachtingen en noden zijn. We gaan na een intakegesprek samen zoeken naar een voedingspatroon dat voor jou goed voelt.

Den Onderwegwijzer zal ook regelmatig lekkere en gezonde bereidingen beschrijven in de rubriek: “In de kijker” op de homepage.