Sorry cancelling huttentocht Dolomieten 24 tot 30 augustus

5 dagen stappen met de rugzak en lekker genieten van dit prachtige Zuid-Tirol. We wandelen over de bergpaden van de heerlijke Dolomieten en slapen in refugio’s.. Wandelen én genieten vormen de Rode Draad tijdens deze huttentocht.

We plannen stapdagen van 5 tot 7 uur met iedere dag de nodige hoogtemeters. De gemiddelde wandelaar zal zeker genieten van deze trektocht. Als de Coronamaatregelen ons dwingen een andere bestemming te kiezen, zullen we dat doen in samenspraak met alle deelnemers.

Omdat wij geen reisbureau zijn, worden de hutten in samenwerking met de deelnemers vastgelegd en betaald. Onkosten bedragen 120 euro voor de begeleiding en ongeveer 60 euro per nacht voor half pension in de hutten. Voor het vervoer wordt voor de reis afgesproken met de deelnemers.

Om in te schrijven stuur je een mail naar luc@denonderwegwijzer.be

Je kan het voorschot van 120 euro storten op rekeningnummer: BE63 9731 8146 5008 van Den Onderwegwijzer met mededeling “je naam, Dolomieten 2020”

Inschrijven kan tot 15 juli 2020. Stuur een bericht


Begeleide wandeltochten

https://www.youtube.com/watch?v=o-CVznvtGpo&feature=share

Deze wandeltochten zijn opgevat als workshops. We leggen bijvoorbeeld de focus op volgende thema’s:

  • het leren plannen van een tocht
  • de GPS beter leren gebruiken
  • klettersteigen of via ferrata’s leren doen
  • leren wandelen op gletsjers met pikkel en stijgijzers
  • Mindful genieten van de natuur

Wandelzoektochten

We bieden wandelzoektochten aan waarbij de deelnemers in kleine groepen een mooie route wandelen. Tijdens de wandeling is er een uitdaging in de vorm van denk- of doe-opdrachten binnen een bepaald thema. Het samenwerken wordt gestimuleerd en de deelnemers komen samen tot de oplossing.

Samen genieten van de natuur staat steeds centraal.

Kostprijs voor groepen is 150 euro voor de opstart. Hierin zit de deelname van 20 personen. Er komt 7 euro p/p extra bij boven 20 personen. Voor speciale arrangementen waarvoor we ook fietsen of kajaks nodig hebben, zijn er speciale tarieven.

Kajaktochten

We bieden kajaktochten aan op de Kleine Nete in één- of tweepersoonskajaks in kleine groepen. De groepen worden begeleid over een vooraf besproken traject en met eventueel tussenstop.

Kostprijs is 50 euro waarbij 5 personen kunnen deelnemen. Extra personen is 13 euro p/p.

Fietstochten natuur

We begeleiden kleine groepen of families die zelf een fiets hebben met de MTB doorheen de mooiste gebieden van de gemeentes Balen, Lommel, Overpelt, Mol, Geel… over vooraf bepaalde afstanden en tempo. Een tussenstop met bevoorrading is mogelijk.

Kostprijs hangt volledig af van de gekozen formule.